Plan A

Dieta si Nutritie

Dieta si Nutritie

Daca v-ati hotarat sa urmati un regim special de alimentatie pentru a slabi sau pur si simplu pentru a avea un corp mai sanatos,echipa Livram sanatate.ro este sustinatorul dvs cel mai de incredere.

Dieta necesita rabdare si atentie la alimentele pe care le consumati, iar uneori e dificil sa preparati meniul dietei separat de cel dedicat intregii familii.

Dar pt echipa Livram sanatate.ro este atat de simplu! Acum altcineva gateste pentru dvs si va aduce zilnic, pe tot parcursul dietei, preparate delicioase pentru intreaga zi, care va vor ajuta sa ajungeti la greutatea dorita.

Simplu si comod puteti ajunge rapid la greutatea dorita!

Pasul 1 : Personalizarea dietei

Noi venim in intampinare cu sfaturile nutritionistilor nostri care va vor consilia obtinand o dieta personalizata pe care noi ne ocupam sa o duceti la bun sfarsit respectand:
  • stilul de viata si programul tau
  • alimentele favorite
  • nevoile nutritionale ale organismului tau

Pasul 2 : Prepararea dietei

Iti vom pregati zilnic meniul recomandat de medicul nutritionist: pranzul, cina si 2 gustari delicioase.

In bucataria noastra noi vom:

  • acorda atentie deosebita combinarii alimentelor
  • respecta echilibrul micro si macronutrientilor
  • folosi numai ingrediente proaspete

Pasul 3 : Livrarea

In fiecare zi, de luni pana vineri intre orele 8.30-13.00 iti livram la birou sau acasa, meniul stabilit de consultantul in nutritie si preparat de bucatarii nostrii. Tot ce trebuie sa faci este sa iti rezervi zilnic 10 minute pentru pranz si alte 10 minute pentru cina.