Despre noi

Livram sanatate.ro a conceput primul serviciu complet de nutritie si catering, singurul din Romania, si va invitam sa va bucurati de beneficiile lui in fiecare zi! Echipa Livram sanatate.ro va ofera trei planuri de diete, reprezentand garantia unei inalte calitati ... Mai mult

Plan A

Plan de nutritie livrata

Intoarcerea la natural, prin retete atent selectionate si gata preparate! Doriti sa incepeti un stil de viata sanatos dar nu stiti cum? Va venim in intampinare Primiti sfaturile unui consultant in nutritie, obtineti reteta si noi ne ocupam sa va duceti planul la bun sfarsit

Mai mult

Plan B

Plan de nutritie aplicata si dieta livrata

Cautati un plan alimentar care sa va ofere confort si sanatate indiferent daca intampinati afectiuni gastro-intestinale, cardio- vasculare ori de alta natura care va obliga sa urmati un anumit regim alimentar, chiar si diabet zaharat? sau aveti probleme cu controlul greutatii sau pur si simplu doriti sa adoptati o alimentatie echilibrata si sanatoasa?

Mai mult

Plan C

Nutritie sportiva

Totul pentru sanatate! O masa musculara crescuta la sala, se mentine cu un aport de proteine, pregatit de noi!

Mai mult

Testimoniale

" Cautam de multa vreme, un serviciu integrat care sa-mi asigure aproape fara nici un efort, tot ce am nevoie pentru o viata sanatoasa. Sunt fericita si foarte multumita ca pot sa-l accesez, fara sa fiu limitata in optiunile mele, ca si stil de viata, feluri preferate de mancare si satisfactia de a beneficia de un regim personalizat, de calitate ."

Mihaela D. - functionar bancar

"Avand o viata activa, fiind mai tot timpul pe drumuri, ocupat cu intalniri de afaceri, nu mai aveam timpul necesar sa gandesc ce ar trebui sa mananc astazi si neglijam acest aspect atat de important al vietii noastre de zi cu zi! Cand am aflat despre aceste servicii complexe in nutritie livrata, mi-am dat seama ca stresul meu e istorie! Pentru o luna de zile, mi-am asigurat mesele zilnice, avand garantia calitatii, un echilibru intre stil de viata si dieta asigurata de specialisti in domeniu"

Teodor S. - Director Vanzari