CUM PROCEDEZ?

Simplu !!!  aveti 2 variante:

 

DIETA RECOMANDATA DE NUTRITIONIST:

Apelati la serviciile unui specialist in nutritie chiar din lista care o gasiti pe site-ul nostru, ei va consulta si va consiliaza catre cea mai potrivita optiune pentru Dvs. Prescriptia de la specialist va ajunge la noi, care ne vom ocupa  sa iti aduca exact acolo unde vrei, la birou sau acasa, meniul pentru o zi intreaga!

Va programati la unul din nutritionistii cu care noi colaboram, iar acestia vor stabili pentru Dvs dieta de urmat.

Noi vom prepara meniul personalizat, respectand cantitatile din meniu pentru fiecare zi, pana la terminarea dietei.

Vom efectua livrarea zilnic exact la adresa precizata de Dvs, cuprinzand toate mesele din ziua respectiva.

MERITATI UN RASFAT! LASATI-NE PE NOI SA VA RASFATAM!!! MODUL DE VIATA SANATOS IL PUTETI IINCEPE CU NOI! VA ASIGURAM DE CELE MAI INALTE SI PROFESIONISTE SERVICII PE TOATA DURATA DIETEI!

Echipa noastra  lucreaza pentru ca tu sa ai in fiecare zi, meniul complet fara pierdere de timp!
SANATATE! VITALITATE! GREUTATE IDEALA!

DIETA PROPRIE:

Ne trimiteti reteta / cura de slabire care o aveti deja Dvs si noi ne angajam sa o livram zilnic, respectand intru-tocmai principiile retetei, gramajul prescris, pe toata durata dietei, astfel incat Dvs doar trebuie sa savurati aceste mese zilnice, iar la final veti avea satisfactia deplina!!!

De azi inainte aveti unde sa comandati si reteta  recomandata de nutritionistul Dvs sau aveti posibilitatea de a incepe cura de slabire mult dorita !!!

Aveti deja o cura de slabire sau dieta recomandata, dar nu v-ati facut timp sa o puneti in aplicare?

Noi suntem aici pentru exact acest lucru, ne trimiteti dieta/cura de slabire si noi va preparam zilnic, respectand intru-tocmai meniul personalizat !!!

Acum, noi va preparam absolut tot meniul pe toata perioada!!! Va oferim lejeritate, confort, timp liber si cel mai important SANATATE, VITALITATE si ENERGIE!!!